مشاوره، اجرا و راه اندازی سیستم نت در کارخانجات

گروه آذرخش TPM با بیش از یک دهه فعالیت خود در صنعت ایران بخصوص سیستم نت کارخانجات ، و نیز زمینه ی توسعه و بهبود این سیستم، تلاش نموده است، با بهره گیری از تجربیات و دانش افزایی خود، بتواند گامی چند در انتقال این پیغام که نگهداری مقدم بر تعمیر است برداشته باشد.

نگهداری و تعمیرات بهره ور جامع

سیستم نت کارخانجات

لیکن عقبه جاری سازی سیستم نت کارخانجات به عنوان همکار و در نهایت مدیر اجرای این نظام نامه در چندین کارخانه، ما را بر آن داشت تا قدرت خود را در این عرصه به منصه ظهور گذاشته و مسئولیت این پیوند را در صورت تمایل طرف مقابل، پذیرا شویم.

صنعت ما در سیستم مدیریت نت

آنچه این جانب و همکاران بنده در گروه آذرخش TPM بر آن متفق القول می باشند، این موضوع می باشد که صنعت کنونی ما نیاز به دگردیسی دارد. و بایستی تفکر خود در خصوص تعمیر تجهیزات و سوق آن به نگهداری را عملی نماید.

در اینجا لازم می دانم یکی از جملاتی پرسنل، با تفکر تعمیر دستگاه، و نه نگهداری آن، که همواره و یا به عبارت بهتر، مجبور به تکرار آن می باشند را یاد آوری نمایم.  با این مضمون که “تعداد خرابی ها به اندازه ای زیاد می باشد که ایشان فرصت سر خاراندن را نداشته و واقعاً با این حجم خرابیها انتظار اجرای سیستم نگهداری انتظار بیجایی می باشد”. و یا این عبارت که “این صنعت خاص می باشد و با سایر صنایع همچون پفک سازی متفاوت می باشد.”

سیستم نت کارخانجات و صنعت کشور

با توجه به فلسفه پیدایش سیستم ها و روشهای نگهداری و تعمیرات بهره ور جامع در کارخانجات، که با زمان و مکان اسکان بشر رخ داده است. به نظر ایران امروز ما در سالهای جاری و آتی نیازمند پذیرش این پروتوکل ها می باشد. البته بومی سازی این اصول، مسلماً پیش نیاز اجرا خواهد بود. ولیکن بومی سازی را نباید با سوق دادن آن با سلیقه های شخصی و ناآگاهی های خود و یا شنیده ها اشتباه گرفت. و بایستی با درک صحیح و بینش روشن، آن را پذیرفت و در شرکت و کارخانه مطبوع خود تثبیت نمود.

تجربیات کشورهای صاحب دانش

لازم می دانم برای موضوعی که در سیستم نت کارخانجات در این روزها مشاهده می شود، و برخی از همکاران فعال در صنعت با آن ابزار، در مسیر اجرای سیستم های نگهداری و تعمیرات(نت) سنگ اندازی می نمایند، مثالی را بیان نمایم. در یکی از کارخانجات مشغول بودیم و چند مهمان خارجی از کشور آلمان جهت تعمیر یکی از تجهیزات حضور داشتند. و تیم کارشناسی نگهداری و تعمیرات همراه ایشان بودند. و در لابلای انجام ماموریت، با ایشان درخصوص سیستمهای نت و درستی مسیر ما در کارخانه و اجرای نت با چک لیستهای کاغذی سوال شد.

لذا ایشان با اشاره به مسیر اجرای سیستم نت کارخانجات و هوشمندی تجهیزات امروزی، ارسال پیغامهایی در بستر شبکه و یا ارسال آلارم در خصوص سررسید انجام فعالیت، و یا بروز خرابی و …، را توضیح دادند. و اعلام داشتند که در لایه اپراتوری و تعمیرکاری هم اکنون نیز در این کشور، از کاغذ استفاده می گردد. و البته ممکن است در صنایعی و برای برخی فعالیتها که تیم، راهبری آن خدمات را برعهده دارد، شخصی برای این منظور وجود داشته باشد. لیکن بصورت گسترده و در همه صنایع وجود ندارد.

کوتاه کردن مسیر با شناخت عناصر آن

ذکر این تمثیل را به این دلیل در این مجال لازم دانستم، که گاهاً مشاهده می شود، همکارانی اجرای سیستم نت و سطوح بالای این سیستم (نگهداری و تعمیرات بهره ور جامع TPM) را منوط به استفاده از دانشها و تکنولوژی های روز می دانند. و نبود بستر آن در صنایع را دست آویز خود برای عدم اجرای سیستم نت نموده اند.

با این توضیحات سعی شد تا گوشه ای از ذهن شما را درگیر موضوع نماییم. و از شما بخواهیم با دنبال کردن ما همواره خود را ملزم به اجرای نگهداری و تعمیرات بهره ور جامع در کارخانجات مطبوع خود بدانید.

لذا برای پیاده سازی سیستم نت کارخانجات از صفر تا صد آن می توانید ما را در کنار خود بدانید.

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید:

Solve : *
29 − 1 =